«Πάρε το φαγητό σου και άντε γαμ...»: Πώς είναι να σε σερβίρει το πιο αγενές εστιατόριο του κόσμου

«Πάρε το φαγητό σου και άντε γαμ...»: Πώς είναι να σε σερβίρει το πιο αγενές εστιατόριο του κόσμου
Στο Karen's Diner ο πελάτης δεν έχει δίκιο ποτέ και για τίποτα, ενώ το προσωπικό μπορεί να είναι απόλυτα ειλικρινές μαζί του.

«Διάβασε τον κατάλογο και πες μας γρήγορα τι θες, γιατί έχουμε και δουλειές». «Νομίζεις ότι θα γίνεις influencer επειδή βγάζεις φωτογραφία αυτό το μπέργκερ;». «Πάρε το φαγητό σου και άντε γαμ...». Αυτά και άλλα πολλά ξεστομίζονται καθημερινά από το προσωπικό του Karen's Diner, του πιο αγενούς εστιατορίου του κόσμου.

Αν και το service του είναι εκ φύσεως απαράδεκτο, το ιδιαίτερο κόνσεπτ του Karen's έχει οδηγήσει στην εξάπλωσή του τους τελευταίους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο εστιατόριο στο οποίο ο πελάτης πληρώνει για να τον βρίζουν, άνοιξε στο Σίδνεϊ τον Οκτώβριο του 2021. Στη συνέχεια, άνοιξαν άλλα τέσσερα, τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Σέφιλντ, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ) και ένα στη Νέα Υόρκη.

@biteswithlily This restaurant has the worst service ever 🤡🤬 #karensdiner #badservice #karen #karensgoingwild #sydneyfood ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού, «το φαγητό είναι καλό, αλλά το service είναι ανύπαρκτο». Στο Karen's Diner μπορείς να διαμαρτυρηθείς όσο θες, καθώς δεν νοιάζει απολύτως κανέναν, ενώ αν κάνει κάποιος το λάθος και φωνάξει τον υπεύθυνο για την κατάσταση, τότε θα τα ακούσει και από πάνω.

Στα videos που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κάνουν τον γύρο του κόσμου, βλέπουμε τους πελάτες να βιώνουν μια σουρεαλιστική εμπειρία. Οι σερβιτόροι τους πετάνε τους καταλόγους στο πάτωμα, τους βρίζουν, τους μειώνουν, τους αποκαλούν συνεχώς «μαλ...ς», αλλά παρόλα αυτά το κοινό το δείχνει να το απολαμβάνει. Πληρώνει αδρά για να το ζήσει, ενώ υπόσχεται ότι θα ξαναπεράσει για ένα μπέργκερ και μερικές βρισιές.

Δεν ξέρουμε τι πραγματικά νιώθουν οι πελάτες του εστιατορίου φεύγοντας από το μαγαζί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το προσωπικό του Karen's Diner μπορεί να λέει ανοιχτά, όσα θα ήθελαν να πουν πολλοί υπάλληλοι εκεί έξω.