Πήγε σε οίκο ανοχής της Χιλής, αρνήθηκε να πληρώσει και πήδηξε από το παράθυρο για να ξεφύγει (vid)

Newsroom
Πήγε σε οίκο ανοχής της Χιλής, αρνήθηκε να πληρώσει και πήδηξε από το παράθυρο για να ξεφύγει (vid)
Ανώμαλη προσγείωση για έναν Χιλιανό προκειμένου να γλιτώσει από τις ιερόδουλες που τον κυνηγούσαν.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από Χιλή το οποίο έχει γίνει viral. Σε αυτό ένας άνδρας πήδηξε από το παράθυρο οίκου ανοχής και προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος προκειμένου να ξεφύγει, αφού δεν ήθελε να πληρώσει.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας επισκέφτηκε έναν οίκο ανοχής της Χιλής και εκεί ζήτησε να βρεθεί ερωτικά με δύο ιερόδουλες, ενώ στην πράξη θα συμμετείχε και ένας ακόμα άνδρας. Όταν μετά την ερωτική επαφή τον ενημέρωσαν ότι το κόστος ήταν 500 δολάρια, εκείνος αποφάσισε να το βάλει στα πόδια χωρίς να πληρώσει.

Έτσι επέλεξε να πηδήξει από το παράθυρο πέφτοντας άτσαλα στο κράσπεδο. Στη συνέχεια και αφού ακούστηκε μια κραυγή πόνου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζονται δύο ιερόδουλες που κατεβαίνουν από την πόρτα του κτηρίου και του φωνάζουν να σταματήσει και να επιστρέψει για να πληρώσει.

Ο άλλος άνδρας που συμμετείχε στην ερωτική πράξη εμφανίζεται τελευταίος φορώντας μια μπλούζα των San Antonio Spurs με το όνομα του Καουάι Λέοναρντ στην πλάτη.