Ελεφαντάκι στην Ταϊλάνδη αποδείχθηκε ζωηρό και προκάλεσε ένα απρόοπτο «ατύχημα» σε διάσημο μοντέλο (vid)

Newsroom
Ελεφαντάκι στην Ταϊλάνδη αποδείχθηκε ζωηρό και προκάλεσε ένα απρόοπτο «ατύχημα» σε διάσημο μοντέλο (vid)
Το παιχνίδι της Μέγκαν Μίλαν με ένα ελεφαντάκι κατέληξε σε μια σκισμένη φούστα και το βίντεο έγινε viral.

Μια ξεκαρδιστική στιγμή χάρισε το μοντέλο Μέγκαν Μίλαν με πρωταγωνιστή έναν μικρό ελέφαντα. Η Μέγκαν βρέθηκε στην περιοχή Chia Lai Orchid της Ταϊλάνδης και επισκέφτηκε ένα καταφύγιο ελεφάντων.

Το ενδιαφέρον της στράφηκε σε ένα ελεφαντάκι τριών εβδομάδων, το οποίο αποδείχθηκε πιο παιχνιδιάρικο από ότι θα περίμενε. Στο βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές, το ελεφαντάκι ρίχνει στο έδαφος τη Μέγκαν και της τραβάει με την προβοσκίδα του τη φούστα.

Η Μέγκαν ξεκαρδίζεται στα γέλια καθώς προσπαθεί να σώσει τη φούστα της και ενώ το ελεφαντάκι δεν την αφήνει σε ησυχία. Τελικά καταφέρνει να της κατεβάσει τη φούστα πατώντας την με το πόδι του.

Στη συνέχεια η Μέγκαν την ανεβάζει, αλλά λίγο αργότερα ο άτακτος ελέφαντας καταστρέφει το στρίφωμα. «Έχω συνηθίσει να βρίσκομαι με ελέφαντες, αλλά ποτέ δεν είχα δει από κοντά έναν τόσο μικρό, μόλις τριών εβδομάδων. Ζήτησα να με αφήσουν να τον πλησιάσω. Ήταν λίγο βαρύς και δυνατός», είπε για την εμπειρία που έζησε.

Η Μέγκαν Μίλαν όταν δεν έχει υποχρεώσεις με το μόντελινγκ ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που θα ήθελε να ζήσει. Η ίδια μοιράστηκε το αστείο βίντεο στο Twitter, το οποίο έγινε γρήγορα viral.