Ευαγγελάτος για τσακωμό Snik-Light: «Κατά τη γνώμη μου είναι στημένο, ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους, πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη» (vid)

Newsroom
Ευαγγελάτος για τσακωμό Snik-Light: «Κατά τη γνώμη μου είναι στημένο, ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους, πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη» (vid)
O Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε πως θεωρεί ότι ήταν στημένο για να κερδίσουν δημοσιότητα οι τράπερς και πως πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη γιατί είναι ωμή βία.

Τα χθεσινά (22/6) γεγονότα και ο τσακωμός ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik στα MAD VMA 2022, προβλήθηκαν σε όλα τα κανάλια και οι περισσότεροι καταδίκασαν το γεγονός.

Πλάνα προβλήθηκαν και στην εκπομπή του Mega «Live News», τα οποία σχολίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος, λίγο πριν την προβολή του βίντεο.

«Πάμε τώρα σ' αυτή την άθλια εικόνα, που είχαμε χτες το βράδυ, στα βραβεία της μουσικής, στα βραβεία MAD. Θέλω να πω ότι τα βραβεία MAD, είναι ένας θεσμός. Κι ένας θεσμός που ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης ήταν εκεί. Είναι σημαντικό, είναι άνθρωποι της μουσικής. Υπάρχει κόσμος πολύς που πηγαίνει, είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση. Αυτά που έγιναν χτες το βράδυ με τους δυο τράπερς οι οποίοι πλακώθηκαν στο ξύλο, σας το είπα από την αρχή και δεν θα διστάσω να το ξαναπώ. Κατά την γνώμη μου είναι στημένα. Επίτηδες το έκαναν, δεν είναι ότι κάποιος είπε κάτι στον άλλον, παρεξηγήθηκαν, άναψαν τα αίματα κι εκείνη την ώρα φουντώσαμε. Όχι. Εδώ είναι στημένα, έχουν πάει να το κάνουν. Ακριβώς για να παράξουν αυτή την εικόνα. Δηλαδή να μη λογαριάσουν όλο αυτό τον κόσμο που βλέπετε, τα παιδιά που ήταν εκεί, τους μουσικούς που ήταν εκεί. Τους καλλιτέχνες, τους τραγουδιστές, τους πάντες. Γιατί εκείνοι θέλουν να πάνε και να κάνουν αυτή την εκδήλωση δική τους. Να κάνουν το κομμάτι τους και να κερδίσουν την δημοσιότητα. Όχι από την μουσική αλλά από τη βία. Το είπα ξανά, η ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει. Θα τα δείτε τώρα (σ.σ. τα πλάνα). Βία, ωμή βία στην κοινή θέα. Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να περνάει έτσι...», ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος.