Αιχμές από Snik για τους διοργανωτές: «Ήθελαν views παραπάνω, είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά» (vid)

Newsroom
Αιχμές από Snik για τους διοργανωτές: «Ήθελαν views παραπάνω, είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά» (vid)
O Snik απαντάει και στον Light, ξανά με μια δόση ειρωνείας όπως και σε χθεσινά του stories μετά από το περιστατικό και τονίζει πως δεν ξεκίνησε αυτός τον καυγά. 

Μετά τα χθεσινά γεγονότα με τον τσακωμό ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik στα MAD VMA 2022, αμφότεροι ζήτησαν συγγνώμη τόσο από την σκηνή της εκδήλωσης, όσο και από τους λογαριασμούς τους στα social media όπου άφησαν αιχμές για τους διοργανωτές.

Οι αιχμές για τους διοργανωτές και τα νούμερα τηλεθέασης

Αρχικά ο Light ανέφερε σε instastory ότι είχε ενημερώσει τους διοργανωτές να μην τους βάλουν κοντά γιατί θα συνέβαινε όλο αυτό, και μάλιστα τόνισε πως «επέλεξαν να τους βάλουν κοντά ελπίζοντας σε ένα μικρό καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα».

Σήμερα (23/6) και ο Snik έκανε μια ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως «θέλανε να κάνουν views παραπάνω» και τονίζει πως «κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε».

Παράλληλα απαντάει και στον Light, ξανά με μια δόση ειρωνείας όπως και σε χθεσινά του stories μετά από το περιστατικό και τονίζει πως δεν ξεκίνησε αυτός τον καυγά.

Αναλυτικά όσα είπε

«Καλησπέρα, καλημέρα, τώρα ξύπνησα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι γενικά κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο. Δεν το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο και για τα μικρά παιδιά βρέθηκαν εκεί και είδαν όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Θα σας δείξω και το επόμενο βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού» λέει αρχικά ο Snik και παραθέτει το βίντεο.

Μετά την προβολή του βίντεο συνεχίζει: «Βλέπουμε τον μποξέρ που δεν μπορεί να χτυπήσει κάποιον ούτε όταν κάθεται. Γενικά ξύλο θα τρώει όπου τον πετυχαίνουμε, δεν αλλάζει αυτό. Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις, και βγες στα μικρόφωνα, βγες με τα μουτράκια σου όμως να τα δούμε όπως βγαίνεις κάθε μέρα. Εδώ είμαστε εμείς, δυο χέρια τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα βλέπετε ότι εγώ κάθομαι, χειροκροτώ το show κάθομαι με την κοπέλα μου, και αυτός ο man έρχεται και ξεκινάει τον καυγά».

Η ανακοίνωση της Panik Entertaiment Group

«H Panik Entertaiment Group καταδικάζει απερίγραπτα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards χθες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertaiment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από είδος μουσικής που ο καθένας τους υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει», αναφέρει.

H νέα ανάρτηση του Light

Σε νέo instastory, ο Light τονίζει ξανά ότι δεν ξεκίνησε εκείνος τον καυγά.

Έτσι μετά τα βίντεο του Snik, o Light ήθελε να δώσει εκ νέου την δική του απάντηση, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο.

ανάρτηση Light