Ήξεραν για το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Λάρισα: «Πήγαμε να το καταγγείλουμε, ήρθε η αστυνομία» (vid)

Newsroom
Ήξεραν για το σύγχρονο Κωσταλέξι στην Λάρισα: «Πήγαμε να το καταγγείλουμε, ήρθε η αστυνομία» (vid)
Μαρτυρία για την 51χρονη στην Λάρισα που ήταν κλεισμένη στο σπίτι για 42 ολόκληρα χρόνια.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας και της Ελλάδας γενικότερα, από το σύγχρονο Κωσταλέξι που αποκαλύφθηκε στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Εκεί που ο αιφνίδιος θάνατος της 76χρονης μητέρας ανέδειξε το δράμα της 51χρονης κόρης της, που για 42 χρόνια ήταν κλεισμένη στο σπίτι της.

Η συνταξιούχος πέθανε ξαφνικά το περασμένο Σάββατο στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά και έτσι αποκαλύφθηκε η απίστευτη υπόθεση, για την οποία όπως φάνηκε η γειτονιά γνώριζε...

Συγγενής της ίδιας που διαμένει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό τόσο εκείνη, όσο και πολλοί άλλοι συγγενείς, και προσπαθούσαν να μιλήσουν στην μητέρα, εκείνη όμως ήταν πολύ αρνητική απέναντί τους.

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω» αναφέρει συγγενής της 76χρονης.

«Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο», προσθέτει.