Τουρίστες στην Ινδία εγκλωβίστηκαν σε υψόμετρο στο τελεφερίκ και ο ένας κατέβηκε με σχοινί όπως οι κασκαντέρ στις ταινίες (vid)

Newsroom
Τουρίστες στην Ινδία εγκλωβίστηκαν σε υψόμετρο στο τελεφερίκ και ο ένας κατέβηκε με σχοινί όπως οι κασκαντέρ στις ταινίες (vid)
Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει έναν από τους συνολικά έντεκα τουρίστες που βρίσκονταν μέσα να κατεβαίνει από το τελεφερίκ χρησιμοποιώντας ένα σχοινί.

Τον τρόμο έζησαν τουρίστες, πάνω από οροσειρά της Ινδίας, όταν το τελεφερίκ στο οποίο επέβαιναν φράκαρε στα καλώδια και έμεινε στάσιμο σε μεγάλο υψόμετρο.

Ενώ θαύμαζαν την εντυπωσιακή θέα στα βόρεια βουνά Shivalik, το τελεφερίκ ξαφνικά σταμάτησε και οι τουρίστες που ταξίδευαν στο Parwanoo Timber Trail βρέθηκαν παγιδευμένοι σε μεγάλο υψόμετρο να αιωρούνται.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει έναν από τους συνολικά έντεκα τουρίστες που βρίσκονταν μέσα να κατεβαίνει από το τελεφερίκ χρησιμοποιώντας ένα σχοινί. Όπως ακριβώς κάνουν οι κασκαντέρ στις ταινίες.

Οι υπόλοιποι όμως, ανάμεσά τους και παιδιά, είτε δεν ήθελαν είτε δεν μπορούσαn να τον ακολουθήσουν και έμειναν μέσα στην καμπίνα του τελεφερίκ.

2

Παρέμειναν εγκλωβισμένοι για περισσότερο από μία ώρα προτού φτάσουν αστυνομικές και πυροσβεστικές ομάδες για να τους βοηθήσουν και να τους απεγκλωβίσουν. Οι αρχές χρησιμοποίησαν ένα δεύτερο τελεφερίκ για να τους σώσουν, με τους Times of India να αναφέρουν ότι ολόκληρο το τελεφερίκ εκκενώθηκε με ασφάλεια.