vivo X80 Pro, το «θηρίο» της vivo έρχεται στην Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες

vivo X80 Pro, το «θηρίο» της vivo έρχεται στην Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες
Η νέα συσκευή της εταιρείας κάνει την εμφάνισή της και στη χώρα μας.

Ο ελληνικός λογαριασμός της vivo στο Instagram επιβεβαίωσε πως το vivo X80 Pro, το νέο πανίσχυρο smartphone της εταιρείας, έρχεται και στη χώρα μας.

Η εταιρεία σημειώνει πως θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε μέχρι και τις 5 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει πως η επένδυση στην εγχώρια αγορά συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς μετά και τα πρώτα τηλέφωνα που είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση από το επίσημο δίκτυο διανομής.

Το vivo X80 Pro είναι μία νέα ναυαρχίδα που βελτιώνει το προηγούμενο αντίστοιχο μοντέλο κατά πολύ σε επίπεδο ισχύος, μπαταρίας και άλλων μηχανισμών.

Το τηλέφωνο θα έχει Snapdragon 8 Gen 1, 12GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, οθόνη LTPO OLED 6.78 ιντσών ανάλυσης QHD+, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 300Hz touch sampling rate, μπαταρία 4700mAh και θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 80W και ασύρματη φόρτιση 50W.

Η βασική του κάμερα (Zeiss) έχει αισθητήρα 50MP, ενώ οι υπόλοιπες είναι μία 48MP ultrawide, μία 12MP portrait και μία 8MP periscope. Μάλιστα, η vivo ενσωματώνει και το θρυλικό micro-gimbal σταθεροποιητή για καλύτερα αποτελέσματα.

Κάποιες αναφορές για χώρες του εξωτερικού το τοποθετούν σε μια τιμή που ξεκινάει από τα €1100, ωστόσο μένει να δούμε τι θα συμβεί στη χώρα μας, μιας και το ελληνικό γραφείο τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και ανέφερε στα σχόλια της ανάρτησης πως θα πρέπει να το περιμένουμε σε «πολύ πιο ανταγωνιστική προτεινόμενη τιμή λιανικής από τα €1199».