Ένας 59χρονος οδηγός αναστάτωσε τη Νίκαια: Μεθυσμένος, με ψεύτικες πινακίδες και οπλισμένος

Newsroom
Ένας 59χρονος οδηγός αναστάτωσε τη Νίκαια: Μεθυσμένος, με ψεύτικες πινακίδες και οπλισμένος
Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μεθυσμένος οδηγός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο, με παραχαραγμένες πινακίδες, σήκωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο πόδι τη Νίκαια.

Ο 59χρονος οδηγός, σε μια ανεξέλεγκτη πορεία κατά τη διάρκεια καταδίωξης από τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ προκειμένου να μην πέσει στα δίχτυα του νόμου, παραβίαζε stop και ερυθρούς σηματοδότες και έμπαινε ανάποδα σε μονόδρομους όμως τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Το πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε στις 23:50 το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το protothema.gr.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντοπίζουν στη συμβολή των οδών Κονδύλη και Μπελογιάννη του μπλε γρήγορο Audi να κινείται περίεργα και του κάνουν σήμα να σταματήσει.

Όμως ο οδηγός τους αγνοεί και πατώντας γκάζι επιχειρεί να εξαφανιστεί. Ξεκινά μια καταδίωξη με τον 59χρονο να τρέχει σαν τρελός, παραβιάζοντας stop, κόκκινα φανάρια ενώ έμπαινε ανάποδα στα στενά της περιοχής. Τελικά οι αστυνομικοί, καταφέρνουν να τον μπλοκάρουν στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Παύλου Μελά.

Ο οδηγός υποβάλλεται σε αλκοτέστ που έδειξε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια οδηγείται στο τοπικό τμήμα. Εκεί κατά τον έλεγχο, διαπιστώνουν ότι οι πινακίδες του μπλε Audi, αντιστοιχούν σε μια κόκκινη Alfa Romeo που ανήκει σε γυναίκα ενώ κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι με λάμα 17 εκατοστών. Ο συλληφθείς μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.