Άγνωστος τής άφησε ένα απόλυτα εύστοχο μήνυμα για το παρκάρισμά της και ο νόμος τον δικαιώνει

Newsroom
Άγνωστος τής άφησε ένα απόλυτα εύστοχο μήνυμα για το παρκάρισμά της και ο νόμος τον δικαιώνει
Το παρκάρισμα πάνω στα πεζοδρόμια δεν αποτελεί μόνο ελληνικό πρόβλημα.

Η Stacey Reynolds επισκέφτηκε το Prestwich στο Manchester της Αγγλίας. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και πήγε στη δουλειά της, ωστόσο επιστρέφοντας για να το πάρει, έκπληκτη είδε ότι κάποιος της είχε αφήσει δύο μηνύματα. Για την ακρίβεια τα είχε γράψει πάνω στο αυτοκίνητό της.

Η 31χρονη είδε μπροστά στο παρμπρίζ της να της έχουν γράψει «μην παρκάρεις έτσι» και στην πόρτα του οδηγού (για σιγουριά, για να το δει), «τα πεζοδρόμια είναι για περπάτημα».

2

Και μεταξύ μας τώρα, ο άγνωστος δεν έχει καθόλου άδικο, καθώς η Stacey Reynolds ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητό της και το παράτησε εκεί. Κάτι σας θυμίζει αυτή η εικόνα έτσι;

Μιλώντας στο Manchester Evening News, η 31χρονη δικαιολογήθηκε πως το άφησε εκεί μόνο για 15 λεπτά και ότι στο παρελθόν το έχει ξανακάνει (!) χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πρόσθεσε δε πως «ήμουν σοκαρισμένη και τόσο θυμωμένη που κάποιος έκανε αυτό στο αυτοκίνητο κάποιου».

Για τα μηνύματα μάλιστα είπε πως «δεν σβήστηκαν εντελώς. Ήταν ένα είδος λευκού μαρκαδόρου».

2

Τι λέει ο νόμος της Αγγλίας για να δούμε αν έχει δίκιο; «Δεν πρέπει να παρκάρετε μερικώς ή εξ ολοκλήρου στο πεζοδρόμιο εκτός εάν οι πινακίδες το επιτρέπουν. Η στάθμευση στο πεζοδρόμιο μπορεί να εμποδίσει και να ταλαιπωρήσει τους πεζούς, τα άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια ή με προβλήματα όρασης και τις μητέρες με καρότσια».