Χαμός στη Βρετανία με την κόρη του Όουεν: Ιδιαίτερα άτακτη με τους άντρες (vid)

Newsroom
Χαμός στη Βρετανία με την κόρη του Όουεν: Ιδιαίτερα άτακτη με τους άντρες (vid)
Δεν έχασε καθόλου χρόνο η 19χρονη η οποία πουλάει» το ότι είναι κόρη πρώην διάσημου παίκτη της Αγγλίας.

Η 19χρονη κόρη του βετεράνου Άγγλου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης Μάικλ Όουεν, Τζέμα, μονοπωλεί στο νησί το ενδιαφέρον, μετά την είσοδό της στο reality Love Island, καθώς από την πρεμιέρα ακόμα, έκανε σχέση με έναν συμπαίκτη της και μόλις τον χώρισε, την επόμενη στιγμή οι κάμερες την έπιασαν να φιλάει έναν άλλον.

Ο λόγος που η Τζέμα χώρισε τον Λίαμ, είναι γιατί αυτός την ρώτησε αν έχει πάει με ποδοσφαιριστή, καθώς έτσι νιώθει. Κάπως φαίνεται να προσβλήθηκε η 19χρονη προφανώς γιατί το συνέδεσε με τον πατέρα της.

Όπως γράφουν όμως τα αγγλικά ταμπλόιντ, όσο κι αν η Τζέμα, από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να «πουλήσει» ότι είναι η κόρη του Όουεν, οι συμπαίκτες της δεν το είχαν συνδέσει με τον διάσημο πρώην άσο. Πίστευαν πως είναι συνωνυμία και δεν συνέδεσαν το ότι μπορεί να είναι κόρη του.

Η Τζέμα βέβαια από την πρεμιέρα φρόντισε να ξεκαθαρίσει στην κάμερα πως προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του, ωστόσο φρόντισε να το «φωτογραφίζει», λέγοντας μάλιστα πως έχει λόγο για τα αγόρια της.

2

Η ουσία είναι πως μονοπωλεί τα σκανδαλοθηρικά με την άτακτη συμπεριφορά της, καθώς με το που χώρισε τον έναν, αμέσως πήγε και φίλησε τον άλλον συμπαίκτη της.