Κάλεσε την αστυνομία γιατί… άργησε 30 λεπτά να έρθει η πίτσα του

Newsroom
Κάλεσε την αστυνομία γιατί… άργησε 30 λεπτά να έρθει η πίτσα του
Τι παίζει στο Έσσεξ; Η αστυνομία του έλαβε 987 κλήσεις την Παρασκευή (3/6), αλλά μόνο οι 237 ήταν επείγουσες. Αρκετοί τους κάλεσαν μάλιστα για να ρωτήσουν ακόμα και την ώρα.

Σε όλους μας έχει συμβεί να παραγγείλουμε φαγητό απ΄έξω και να περιμένουμε λίγο περισσότερο. Να φτάσουμε στο σημείο να πάρουμε ξανά τηλέφωνο, για να ακούσουμε «το παιδί έφυγε». Αυτό που έκανε όμως ένας Βρετανός, δεν έχει προηγούμενο.

Όπως αναφέρει η αγγλική «Metro», αντί να αφήσει μία κακή κριτική για την αργοπορία ή ακόμα περισσότερο να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθεί, αποφάσισε να εμπλέξει τον Νόμο σε όλο.

Κάλεσε ο αθεόφοβος την αστυνομία. Πως αντέδρασε η τηλεφωνήτρια, δεν ξέρουμε, μπορεί να νόμιζε ότι της κάνουν πλάκα, ωστόσο ο αγανακτισμένος πελάτης συνέχισε να κάνει τα παράπονά του, γιατί η πίτσα του είχε αργήσει και δεν είχε φτάσει τελικά.

Πόσο περίμενε; 30 λεπτά. Μισή ώρα. Ελάτε τώρα, σίγουρα έχουμε περιμένει περισσότερο και δεν έσπασαν τα νεύρα μας.

2

Το όλο (απίθανο) περιστατικό, γνωστοποιήθηκε γιατί η αστυνομία του Έσσεξ, απευθύνθηκε με μια ανακοίνωση στον κόσμο, να τους απασχολούν με τέτοιου είδους θέματα, όταν έχουν να διαχειριστούν πολύ πιο σοβαρά.

Είναι ενδεικτικό, ότι η αστυνομία του Έσσεξ έλαβε 987 κλήσεις την Παρασκευή (3/6), αλλά μόνο οι 237 ήταν επείγουσες. Αρκετοί τους κάλεσαν μάλιστα για να ρωτήσουν ακόμα και την ώρα.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Stuart Hooper είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκείνους τους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί μας και είχαν λόγο γι αυτό. «Η κλήση στο 999 (το δικό μας 100) πρέπει να είναι η τελευταία λύση σας και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία μόνο εάν πρέπει να αναφέρετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που απαιτεί άμεση και επείγουσα απάντηση της αστυνομίας».