Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν 12χρονο να ληστεύει βενζινάδικο υπό την απειλή όπλου (vid)

Newsroom
Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν 12χρονο να ληστεύει βενζινάδικο υπό την απειλή όπλου (vid)
Ένα 12χρονο αγόρι συνελήφθη στο Μίσιγκαν επειδή μπούκαρε σε βενζινάδικο υπό την απειλή όπλου.

Μια σοκαριστική στιγμή έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας ενός βενζινάδικου στο Μίσιγκαν. Ένα 12χρονο που περίμενε υπομονετικά πίσω από έναν άλλον πελάτη, όταν ήρθε η σειρά του έβγαλε όπλο και ζήτησε από την γυναίκα που ήταν στο ταμείο να του παραδώσει τα μετρητά.

«Βάλε τα χρήματα στην τσάντα», λέει ο 12χρονος στην ταμεία υπό την απειλή όπλου. Η υπάλληλος του βενζινάδικου ξαφνιάζεται και τον ρωτάει: «Σοβαρά μιλάς;». Και τότε το αγόρι στρέφει το όπλο προς την οροφή και πυροβολεί, αναγκάζοντας την ταμεία να του γεμίσει την τσάντα.

Στη συνέχεια αρπάζει το σακίδιο με τα χρήματα και φεύγει τρέχοντας από το βενζινάδικο. Ένα περιπολικό που βρισκόταν κοντά στην περιοχή, έφτασε σε 1,5 λεπτό μετά την κλήση που δέχθηκε. Λίγο αργότερα συνέλαβε το αγόρι μερικά τετράγωνα παρακάτω από το βενζινάδικο.

«Μας είπε ότι δεν το έκανε για τα χρήματα. Είπε ότι θα τα έριχνε μέσα στον υπόνομο. Δεν μας εξήγησε όμως γιατί το έκανε», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία, ο 12χρονος είχε μιλήσει με έναν σχολικό φίλο σχετικά με ποιο βενζινάδικο θα ήταν πιο εύκολο να ληστέψει κάποιος.