Ροντέο Άδωνις και Γ.Τσίπρας για τα χρήματα στον λογαριασμό του Υπουργού: «Γελοίε» και «Δεν ντρέπεσαι λίγο;» (vid)

Newsroom
Ροντέο Άδωνις και Γ.Τσίπρας για τα χρήματα στον λογαριασμό του Υπουργού: «Γελοίε» και «Δεν ντρέπεσαι λίγο;» (vid)
Χαμός στον αέρα του Open το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Τσίπρα για τα χρήματα στον λογαριασμό του Υπ. Ανάπτυξης.

Μεγάλη ένταση το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του Open και της εκπομπής «Ώρα Ελλάς», όπου καλεσμένοι ήταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Τσίπρας και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Ένα μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στην υπόθεση Novartis, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρεται στο κομμάτι που αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα χρήματα που βρέθηκε στον λογαριασμό του κατά την διάρκεια ελέγχου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν για αυτόν και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για τα ποσά αυτά, λέγοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει... σημαία μία συγκεκριμένη σελίδα του ελέγχου και όχι τη συνέχεια της που αναφέρει από που προέρχονται.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η ένταση μεταξύ των δύο ήταν μεγάλη, με τον κ. Γεωργιάδη να κλείνει το τηλέφωνο, χαρακτηρίζοντας τον συνάδελφό του, του ΣΥΡΙΖΑ γελοίο, με τον κ.Τσίπρα να του ανταποδίδει, λέγοντας πως είναι 100% ένοχος.