Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: «Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και προσπαθούμε να την ελέγξουμε» (vids)

Newsroom
Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: «Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και προσπαθούμε να την ελέγξουμε» (vids)
Έχουν καεί σπίτια... Επιχειρούν ρίψεις νερού από αέρος τα εναέρια Μέσα της πυροσβεστικής, ενώ συνεχώς ενισχύεται με πυροσβεστικά Μέσα το μέτωπο, καθώς υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις. 

«Η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Σε δηλώσεις του για την κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς ανέφερε: «Η φωτιά έχει μπει στο Πανόραμα και έχει κάψει άλση και παρκάκια, ακόμη και κάποιες τέντες, αλλά δεν έχουν καεί σπίτια. Ήρθε από δύσβατη περιοχή, στην οποία δεν μπορούσαν οι δυνάμεις να επέμβουν καθοριστικά.

2

Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 33 οχήματα και 180 άνθρωποι, εθελοντές και πυροσβέστες, συν τα εναέρια μέσα. Ο αέρας είναι ισχυρός. Έχουμε δώσει εντολή εκκένωσης κι έχουν σταλεί μηνύματα με το 112».

2

Η νεότερη ενημέρωση όμως- δυστυχώς- είναι πως έχουν καεί σπίτια, όπως έχουμε δει στα πλάνα. Αυτή την ώρα κάνουν ρίψεις νερού από αέρος τα εναέρια Μέσα της πυροσβεστικής, ενώ συνεχώς ενισχύεται με πυροσβεστικά μέσα το μέτωπο από Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, καθώς υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις.