Η 4η σεζόν του Stranger Things εκτόξευσε ξανά, επιτυχία της Kate Bush από το 1985 (vid)

Newsroom
Η 4η σεζόν του Stranger Things εκτόξευσε ξανά, επιτυχία της Kate Bush από το 1985 (vid)
Το τραγούδι «Running Up That Hill» της Kate Bush ανέβηκε στο Νο1 στο iTunes των ΗΠΑ.

Ένα τραγούδι της Kate Bush που κυκλοφόρησε το 1985 και είχε γίνει τεράστια επιτυχία εκείνη την εποχή ανέβηκε και πάλι στην κορυφή των τσαρτς. Το «Running Up That Hill» της Βρετανίδας τραγουδίστριας είναι αυτή τη στιγμή Νο1 στα τσαρτς των iTunes στις ΗΠΑ, μετά την κυκλοφορία της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Το τραγούδι που έγραψε η Kate Bush και το συμπεριέλαβε στο άλμπουμ Hounds of Love ακούστηκε κατά την διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του νέου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Bush την δεκαετία του 1980, φτάνοντας στο Νο3 των τσαρτς στο Ηνωμένο Βασίλειο εκείνη την εποχή. Πολύ πριν από το Stranger Things, το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε ως κύριο θέμα για το παιδικό δράμα του 1986 Running Scared στο BBC1.

Το 2012 η Bush κυκλοφόρησε ένα remix του «Running Up That Hill» που έφτασε στο Νο6 των τσαρτς του Ηνωμένου Βασιλείου και συμπεριλήφθηκε στο επίσημο άλμπουμ της τελετής λήξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων εκείνης της χρονιάς.

Το 1985, η Bush αποκάλυψε το νόημα πίσω από τους στίχους του τραγουδιού, λέγοντας: «Πρόκειται για μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον και η δύναμη της σχέσης είναι κάτι που τους εμποδίζει. Δημιουργεί ανασφάλειες».

Και συνέχισε: «Σημαίνει ότι αν ο άντρας μπορούσε να είναι η γυναίκα και η γυναίκα ο άντρας, αν μπορούσαν να κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό να αλλάξουν, τότε θα καταλάβαιναν πώς είναι να είσαι ο άλλος και ίσως αυτό να έλυνε παρεξηγήσεις. Ξέρεις, όλα αυτά τα μικρά προβλήματα. Τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα».