Θύμα γυναίκας "stalker" η Μπάρμπα: «Αρχίζω να νιώθω φόβο» (vid)

Newsroom
Θύμα γυναίκας "stalker" η Μπάρμπα: «Αρχίζω να νιώθω φόβο» (vid)
Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που ζει εδώ και πέντε χρόνια, λόγω μιας γυναίκας.

Θύμα μιας εμμονικής «θαυμάστριας» έχει πέσει η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μετά την αποκάλυψη της ιστορίας με τον "stalker" της Άννας Κορακάκη.

Η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αναφέρθηκε σε μία γυναίκα, η οποία την ενοχλεί τα τελευταία πέντε χρόνια, ασταμάτητα.

Η ανάρτησή της

«Καλημέρα σε όλους... με χαμόγελο και αγάπη όλα περνούν. Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά, μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον.

Πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας, κα Κορακάκη, στο τι πέρασε και επιτέλους η Δικαιοσύνη την προστάτεψε από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους... Υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σάντυ Χριστοδούλου. Έτσι λέει.. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της, καθώς και μηνύσεις. Δέχομαι 200 τηλ την ημέρα, παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο. Παρακαλώ να δικαστεί, πριν κάνει κακό σε 'μένα ή στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία.. Είχε βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους, αμέσως αστυνομία», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Ανάρτηση Βάνας Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε και δεύτερη δημοσίευση γράφοντας: «Επίσης, παρακαλώ ο νόμος να μας προστατεύσει ουσιαστικά πιο δεσμευτικά εναντίον τους. Αρχίζω να νιώθω φόβο .. Είδα τι έβγαλε πρόσωπο της η κοπέλα και σήμερα τρόμαξα. Έχω ακριβώς το ίδιο εξάνθημα από την πίεση. Φτάνει πια, εδώ και τώρα, πάρτε τους από τις ζωές μας και όσοι έχουν τέτοιο θέμα ας μιλήσουν τώρα... πριν είναι αργά. Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση».

Ανάρτηση Βάνας Μπάρμπα

«Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αντέχω άλλο»

Μάλιστα η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», γι' αυτό το θέμα.

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να είναι κύριος του εαυτού του όταν ενοχλεί, όταν "βιάζει" την προσωπική ζωή κάποιου. Αυτό είναι βιασμός. Όταν τέσσερα χρόνια τώρα είναι στα τηλέφωνα, έρχεται κάτω από το σπίτι και παρακολουθεί έναν άνθρωπο συνέχεια. Σκεφτόμουν ότι ίσως πρέπει να τη συγχωρέσω αλλά αυτό έχει ξεπεράσει. Μου έλεγε δε θα σε παρενοχλήσω ξανά. Δέχομαι 200 κλήσεις την ημέρα, έφτασε στο σημείο να πάρει τον πατέρα μου. Ξεφεύγει από το φυσιολογικό. Όταν είδα ένα μικρό καλάθι με ένα τριαντάφυλλο και μέσα να υπάρχει βενζίνη. Πηγαίνω στην αστυνομία, το φωτογραφίζω. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα τον φόβο, αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα... Έμαθα ότι έχει μπει και στο Δρομοκαΐτειο,» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Θα πάω την Δευτέρα να καταθέσω τα ασφαλιστικά μέτρα για πολλοστή φορά και λέω τι θα πρέπει να κάνω σήμερα αύριο; Αν κάτι συμβεί... Με πήρε τηλέφωνο μου λέει "βοήθησέ με". Τι να κάνω, Πόσο πρέπει να συγχωρήσω; Δεν έχω άλλο περιθώριο. Τρία χρόνια όλο δίνω ένα χρονικό διάστημα. Στην Γλυφάδα είπε στην αστυνομία δέστε μου τα χέρια, εγώ θα συνεχίζω να το κάνω. Αυτό ξεκίνησε ως θαυμάστρια… Δεν αντέχω άλλο, αρχίζω και φοβάμαι» πρόσθεσε η ηθοποιός.