Χαλκίδα: Καταγγελία ότι παιδί 5 ετών έπαιζε στην παιδική χαρά κι έπαθε ηλεκτροπληξία (vid)

Newsroom
Χαλκίδα: Καταγγελία ότι παιδί 5 ετών έπαιζε στην παιδική χαρά κι έπαθε ηλεκτροπληξία (vid)
Όπως είπε η μητέρα του, το είδε να τρέμει λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που, όπως καταγγέλλει, το ηλεκτρικό ρεύμα το «χτύπησε» στην παιδική χαρά στην Χαλκίδα. 

Από θαύμα γλίτωσε παιδί 5 ετών όταν το χτύπησε ρεύμα την ώρα που έπαιζε αμέριμνο σε παιδική χαρά της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί έπιασε γυμνό καλώδιο κολώνας φωτισμού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

«Πάω κοντά του, μουδιασμένα τα χέρια του, έτρεμε δεν μπορούσε να ανοίξει τα δάκτυλα του και μου έδειξε μετά την κολώνα μου λέει ότι ακούμπησε εκεί... Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει, έτρεμαν τα δόντια του», λέει αρχικά η μητέρα του μικρού.

Όπως είπε το είδε να τρέμει λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που, όπως καταγγέλλει, το ηλεκτρικό ρεύμα το «χτύπησε» στην παιδική χαρά στην Χαλκίδα.

Η μητέρα του, που καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο μαζί με άλλες μητέρες, έτρεξε έντρομη στο σημείο οπού ήταν πεσμένο το παιδί της.

«Εκείνη την ώρα προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Το παίρνω, το βουτάω μαζί με τον άλλο μου τον γιο και τον φέρνω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα», λέει επίσης.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία, πήγαν στο σημείο και το απέκλεισαν. Η Δήμαρχος καταγγέλλει συνεχείς βανδαλισμούς της παιδικής χαράς. Την ίδια στιγμή γίνεται έρευνα για το περιστατικό.