Η πιο εντυπωσιακή εισβολέας των τελικών βγάζει τρελά λεφτά και ετοιμάζεται να πάει στο διάστημα (vids)

Newsroom
Η πιο εντυπωσιακή εισβολέας των τελικών βγάζει τρελά λεφτά και ετοιμάζεται να πάει στο διάστημα (vids)
Η Kinsey Wolanski εκμεταλλεύτηκε με τον μέγιστο τρόπο, την εισβολή της στο Λίβερπουλ-Τότεναμ το 2019.

Κατά καιρούς, σε μεγάλους τελικούς και αγώνες έχουν εισβάλει διάφορα άτομα, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Jimmy Jump, ο οποίος πλέον έχει αποσυρθεί από τέτοιες… περιπέτειες. Αν ο Καταλανός είναι ο πιο γνωστός εισβολέας, τότε η πιο εντυπωσιακή είναι η Kinsey Wolanski.

Η 25χρονη είχε κλέψει την παράσταση πριν από τρία χρόνια, όταν είχε διακόψει το Λίβερπουλ-Τότεναμ που είχε γίνει στο Wanda Metroplitano, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με το μαγιό, για να διαφημίσει το site ενηλίκων του τότε συντρόφου της, Vitaly Zdorovetskiy.

Τι κάνει όμως τώρα, ανήμερα του μεγάλου τελικού της Λίβερπουλ με την Ρεάλ Μαδρίτης, η Kinsey Wolanski; Πολύ απλά εξαργυρώνει ακόμα την δημοσιότητα που απέκτησε εκείνη την ημέρα, καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις πως από εκείνη την ημέρα μπορεί να έχει βγάλει ακόμα και 6,9 εκατομμύρια δολάρια.

Απογείωση στα social media

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την σύλληψή της, μέχρι να βγει από την φυλακή που κρατήθηκε, είχε καταφέρει να κερδίσει μέσα σε λίγες ώρες πάνω 2 εκατομμύρια followers στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μεταξύ των οποίων ήταν και παίκτες της Λίβερπουλ που της έστειλαν κάπως ακατάλληλα μηνύματα όπως είχε αποκαλύψει τότε.

«Μέχρι να γίνω 30 σκοπεύω να έχω μαζέψει τόσα λεφτά που να μην χρειάζεται να δουλεύω και η εισβολή στο Champions League σίγουρα θα με βοηθήσει να τα καταφέρω», είχε πει. «Μέχρι να βγω από την φυλακή ο λογαριασμός μου στο Instagram από 300.000 είχε πάνω από 2 εκατομμύρια followers. Δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια δημοσιότητα», είχε συμπληρώσει και δεν είχε άδικο. Για αυτό και λίγο αργότερα, επιχείρησε να επαναλάβει το ίδιο και στον τελικό του Copa America, χωρίς επιτυχία, καθώς η ασφάλεια του γηπέδου την εμπόδισε.

Ρούχα και διάστημα

Βλέποντας λοιπόν την φήμη που είχε αποκτήσει και τα χρήματα που έρχονταν με γρήγορους ρυθμούς αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων πέρυσι, την Kinsey Fit, με τις τις πωλήσεις να είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικές. Τόσο που να της επιτρέψουν να κλείσει μία θέση για το διάστημα, σε ένα από τα ταξίδια της World View Space.

Οπότε όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο σκοπός της εισβολής της στον προ τριετίας τελικό, έχει επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και με το παραπάνω.