Αδιανόητο ρεκόρ στην Λεωφόρο Κηφισού: 1 ώρα για 5 χλμ (vid)

Newsroom
Αδιανόητο ρεκόρ στην Λεωφόρο Κηφισού: 1 ώρα για 5 χλμ (vid)
Η αδιαφορία της Περιφέρειας και της Πολιτείας γενικότερα για τον μεγαλύτερο δρόμο της Αττικής, προκαλεί την ταλαιπωρία των οδηγών.

Όσοι πολίτες της Αττικής είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να περνούν καθημερινά από την Λεωφόρο Κηφισού για να πάνε στην δουλειά τους, βιώνουν έναν εφιάλτη.

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί εκεί, καθώς η διέλευση από τον συγκεκριμένο δρόμο, αποτελεί ένα μόνιμο ερωτηματικό σχετικά με την ώρα που θα χρειαστεί κάποιος, με την απάντηση να κρύβει συνήθως δυσάρεστες εκπλήξεις.

Και αυτό γιατί η κίνηση και το μποτιλιάρισμα που υπάρχει εκεί, είναι τέτοιο που οι οδηγοί περνάνε αρκετά λεπτά, ακόμα και ώρες, εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, γεμίζοντας νεύρα και εκνευρισμό.

Χαρακτηριστικό είναι το στοιχείο που έφερε στην δημοσιότητα ο Alpha στο χθεσινό του ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν σημειώθηκε ρεκόρ, καθώς για μία απόσταση 5 χιλιομέτρων σε έναν δρόμο χωρίς φανάρια, οι οδηγοί χρειάστηκαν 1 ώρα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως για να διανύσει κάποιος το κομμάτι από την Ιερά Οδό έως την έξοδο της Λιοσίων, ίσως να το βόλευε να το κάνει με τα πόδια και με γρήγορο βάδην, παρά με το αυτοκίνητό του.