Εξωφρενικές τιμές στα σνακ του Νταβός: 48 ευρώ ένα μπουρίτο, 20 οι τηγανιτές πατάτες

Newsroom
Εξωφρενικές τιμές στα σνακ του Νταβός: 48 ευρώ ένα μπουρίτο, 20 οι τηγανιτές πατάτες
Το ξενοδοχείο δίπλα στο συνεδριακό κέντρο που διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, έχει τιμές που προκαλούν… ίλιγγο.

Ίλιγγο προκαλούν οι τιμές των σνακ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Στο ξενοδοχείο «Steigenberger Gtanhotel Belvedere», το οποίο βρίσκεται δίπλα στο συνεδριακό κέντρο, οι τιμές στα γρήγορα γεύματα είναι… εξωφρενικές.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «CNBC», όσοι επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο για να πάρουν κάτι γρήγορο να φάνει, διαπίστωσαν πως οι τιμές είναι ακραίες, καθώς ένα μπουρίτο στοιχίζει 51 δολάρια (48 ευρώ) ενώ μία μερίδα τηγανητές πατάτες 21,50 δολάρια (20 ευρώ).

«Σε απόσταση αναπνοής από το κεντρικό συνεδριακό κέντρο του Νταβός, το εντυπωσιακό «Steigenberger Grandhotel Belvedere» χρεώνει τους πελάτες 51 δολάρια για ένα μπουρίτο, το οποίο συνοδεύεται από ένα μικρό μπολ με σάλτσα γουακαμόλε. Για μία μερίδα τηγανιτές πατάτες, η τιμή στο ξενοδοχείο Belvedere είναι 21,50 δολάρια», όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο.

Συμπληρώνει δε: «Το 2015, το ίδιο ξενοδοχείο χρέωνε το χοτ-ντογκ 43 δολάρια (40 ευρώ)», ενώ τονίζει ότι, το «Steigenberger Grandhotel Belvedere» βρίσκεται σε μία προνομιακή θέση και θεωρείται «hotspot» των συνεδρίων του Νταβός».