Απίστευτο τρολάρισμα του Ουκρανού πρέσβη στη Γερμανία για τα όπλα: «Έτσι έρχονται με σαλιγκάρι»

Newsroom
Απίστευτο τρολάρισμα του Ουκρανού πρέσβη στη Γερμανία για τα όπλα: «Έτσι έρχονται με σαλιγκάρι»
Με αυτή τη φωτογραφία, ήθελε να τρολάρει την αργοπορία και την καθυστέρηση στην παράδοση των όπλων από τους Γερμανούς.

Η Γερμανία έχει υποσχεθεί νέα παράδοση όπλων στους Ουκρανούς, οι οποίοι όμως δεν έχουν παραλάβει ακόμα τη νέα παρτίδα. Έτσι λοιπόν, ο Ουκρανός πρέσβης στο Βερολίνο Άντριι Μέλνικ, «τρόλαρε» τη γερμανική αποστολή στην Ουκρανία, «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία με ένα σαλιγκάρι να κουβαλά μια σφαίρα στο καβούκι του.

Με αυτή τη φωτογραφία, είναι σαφές, πως ήθελε να τρολάρει την αργοπορία και την καθυστέρηση στην παράδοση των όπλων. Σύμφωνα με τη Deutsche Welle μάλιστα, ο Ουκρανός πρέσβης στο Βερολίνο κατηγορεί τον Γερμανό πρόεδρο Σταϊνμάιερ για στενές σχέσεις με τη Ρωσία.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Tagespiegel ο Μέλνικ είχε καταλογίσει στον Γερμανό πρόεδρο ότι «έχει εξυφάνει έναν ιστό αράχνης με επαφές στη Ρωσία, εδώ και χρόνια».

Κριτική έχει κάνει και στην Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, όπως και στον σοσιαλδημοκράτη πρώην υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, λέγοντας: «Πώς ήταν δυνατόν να φτάσει η Γερμανία στο σημείο να εξαρτάται σχεδόν πλήρως από αυτό το ρωσικό κράτος και να γίνει η Ουκρανία όμηρος αυτών των σχέσεων και να πρέπει να πληρώσει με τα δεινά των αμάχων» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.