Κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων προσφέρει επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο εξαφανιστεί

Newsroom
Κρουαζιέρα στο Τρίγωνο των Βερμούδων προσφέρει επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο εξαφανιστεί
Το μυστήριο γύρω από το Τρίγωνο των Βερμούδων εξακολουθεί να πλανάται.

Μια περίεργη προσφορά έχει βγάλει εταιρεία που διοργανώνει κρουαζιέρες στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Προσφέρει σε όσους κάνουν κράτηση, επιστροφή χρημάτων εάν το πλοίο εξαφανιστεί.

Το νορβηγικό κρουαζιερόπλοιο Prima, έχει προγραμματίσει το ταξίδι του τον ερχόμενο Μάρτιο από την Νέα Υόρκη με προορισμό τις Βερμούδες. Η τιμής της καμπίνας φτάνει τα 1.820 δολάρια για ένα διήμερο που διαρκεί η κρουαζιέρα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες και την ιστορία που ακολουθεί το Τρίγωνο των Βερμούδων, η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση, επιστροφή των χρημάτων τους, σε περίπτωση που το τεράστιο πλοίο εξαφανιστεί.

Τρίγωνο των Βερμούδων

«Μην ανησυχείτε ότι μπορεί να εξαφανιστείτε σε αυτή την περιοδεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Η κρουαζιέρα έχει 100% ποσοστό επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που εξαφανιστεί το πλοίο», αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το ξακουστό τρίγωνο βρίσκεται μεταξύ του Μαϊάμι, του Πουέρτο Ρίκο και των Βερμούδων. Πολλά αεροπλάνα και πλοία σύμφωνα με αναφορές έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ίχνη κοντά στην περιοχή του Βόρειου Ατλαντικού.

Σύμφωνα με τους Lloyd's του Λονδίνου και την αμερικανική ακτοφυλακή, ο αριθμός πλοίων και αεροπλάνων που χάνεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων είναι ο ίδιος με οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο σε ποσοστιαία βάση».

Εν τω μεταξύ, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που εξαφανίστηκαν τα πλοία και τα αεροπλάνα ήταν τα τεράστια κύματα ύψους έως και 100 μέτρων.