Βρέθηκε στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ που απήχθη από την Κηφισιά

Newsroom
Βρέθηκε στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ που απήχθη από την Κηφισιά
Άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Στη Νορβηγία φαίνεται πως βρίσκεται ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον που άρπαξε άγνωστος την Τετάρτη (25/5) από σπίτι στην Κηφισιά. Όπως δήλωσε στον skai.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ο ίδιος ζήτησε να τερματιστεί το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα. «Επικοινώνησε μαζί μας δικηγόρος από την πλευρά του πατέρα, μας ενημέρωσε ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία, ασφαλές. Μας ζήτησε να κατεβάσουμε το amber alert και απαντήσαμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εισαγγελική εντολή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

E-mail φέρεται να δέχθηκε και η Ελληνίδα δικηγόρος του πατέρα από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία και χαίρει άκρας υγείας. Η ίδια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την αστυνομία για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχο email φέρεται να έλαβε και ο δικηγόρος της μητέρας.