«Καρφιά» Εμμανουήλ σε Βρισηίδα στο Survivor: «Σκέψου την ομάδα σου και άσε τους ψευτοέρωτες (vids)

Newsroom
«Καρφιά» Εμμανουήλ σε Βρισηίδα στο Survivor: «Σκέψου την ομάδα σου και άσε τους ψευτοέρωτες (vids)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σπύρου και της Βρισηίδας για τον έρωτα που ζουν στο Survivor.

Στο στόχαστρο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ βρέθηκαν οι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου για την στρατηγική τους στο Survivor.

Αρχικά ο make up astist «στόλισε» τον Μαρτίκα λέγοντας: «Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα μέχρι την ένωση και θα φύγω. Η ένωση έχει περάσει εδώ κι 1,5 μήνα κι ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα. Hello φίλε το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στον τελικό κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι. Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι».

Για να πιάσει στη συνέχεια την Βρισηίδα: «Η Βρισηίδα σαν να θέλει να χάσουμε διότι θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Αν χάσουμε εμείς, θα βγω εγώ, ο Σπύρος ή η Βρισηίδα. Θεωρούν ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο ενώ ο Εμμανουήλ δεν έχει και θα φύγει. Να χαλαρώσεις και να σκεφτείς λίγο την ομάδα σου κι όχι τους ψευτοέρωτες που χτίζεις στο Survivor γιατί είναι όλο λάθος. Το λένε όλοι και γελούν πίσω από την πλάτη τους. Είναι αστείο ότι έχουν ερωτευτεί μεταξύ τους. Αντί η Βρισηίδα να κοιτά την ομάδα μας, κάθεται και κάνει στρατηγική πως θα σώσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Τα έχω ζήσει όλα σε αυτό το παιχνίδι για να ζήσω κι αυτό. Έλεος!».