Τα «έσπασαν» Άρης και «Τάλα» στο Survivor και το Twitter έκραξε άσχημα τον Σοϊλέδη: «Μιλάει για έπαρση, γελάνε και οι σαύρες» (vid)

Newsroom
Τα «έσπασαν» Άρης και «Τάλα» στο Survivor και το Twitter έκραξε άσχημα τον Σοϊλέδη: «Μιλάει για έπαρση, γελάνε και οι σαύρες» (vid)
Το Survivor φτάνει στην τελική του ευθεία και οι φιλίες φαίνεται να χαλάνε.

Ένα έντονο επεισόδιο είχε το αγώνισμα της δεύτερης ατομικής ασυλίας στο Survivor ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Κατά την διάρκεια μιας μάχης ανάμεσα στους δύο φίλους, ο «Τάλα» βγήκε κερδισμένος κάτι που ο Άρης το απέδωσε στην τύχη του. Αυτό πυροδότησε την αντίδραση του πρώτου, που του απάντησε σε υψηλούς τόνους.

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ…οφαρδία; Όχι δεν είναι». Όταν ο Άρης του είπε πως έχει έπαρση, συνέχισε: «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ…ω τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη».

Ο Άρης τόνισε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και για αυτό έχει τέτοια ποσοστά στο Survivor και κάπου εκεί η ένταση χτύπησε κόκκινο. «Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor. Κακία εγώ; Πότε ρε μ…α; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι» απάντησε ο Τάλα στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία.

«Έκραξε» Σοϊλέδη το Twitter: «Γελάνε και οι σαύρες»

Η ένταση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ σχολιάστηκε στο Twitter, το οποίο έκραξε άσχημα τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.