Μητέρα στην Αγγλία έσωσε τον 18 μηνών γιο της που έπεσε μέσα σε φρεάτιο (vid)

Newsroom
Μητέρα στην Αγγλία έσωσε τον 18 μηνών γιο της που έπεσε μέσα σε φρεάτιο (vid)
Το κάλυμμα του φρεατίου υποχώρησε και ο μικρούλης έπεσε μέσα.

Σε παρολίγον τραγωδία κόντεψε να εξελιχθεί ο περίπατος μιας μητέρας με τον 18 μηνών γιο της στην Αγγλία. Ο μικρούλης κάποια στιγμή ξέφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του και μέσα λίγα δευτερόλεπτα έπεσε μέσα σε φρεάτιο αποχέτευσης.

Το αγοράκι πάτησε πάνω στο κάλυμμα, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην τρύπα. Η 23χρονη μητέρα έτρεξε γρήγορα πίσω και έπεσε κι αυτή μέσα στην αποχέτευση για να σώσει το παιδί.

Ευτυχώς το αγοράκι δεν τραυματίστηκε, αλλά η μητέρα βλέπει εφιάλτες έπειτα από αυτή την τρομακτική εμπειρία που βίωσε. «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι είναι νεκρός. Έβγαλα το καπάκι της αποχέτευσης και τότε τον είδα να με φωνάζει. Υπήρχαν λύματα μέχρι τα γόνατά του», είπε η μητέρα.

«Πήδηξα στην αποχέτευση αλλά δεν είχε πολύ χώρο για να σκύψω και να τον πιάσω. Έπρεπε να βάλω κάπως το σώμα μου για να τον πιάσω και να τον σηκώσω προς τα πάνω. Δεν ξέρω πως το έκανα. Ήταν αρκετά βαθύ, όταν μπήκα δεν φαινόταν καν το κεφάλι μου. Όταν ανεβήκαμε πάνω ήμασταν μούσκεμα και τα ρούχα μας ήταν αηδιαστικά», συνέχισε.

Μόλις η μητέρα έβγαλε το παιδάκι από το φρεάτιο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου της είπαν ότι είχε μια ήπια διάσειση, αλλά ευτυχώς δεν είχε σπάσει κάποιο κόκαλο. «Αν ήταν μόνος του δεν θα τον βρίσκαμε ποτέ. Δεν θα ξέραμε που ήταν. Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτό το ατύχημα. Χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις», πρόσθεσε η μητέρα.