Η Μενεγάκη δίνει... ρεπορτάζ για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Στηρίζω τον Μπενζεμά επειδή είμαι με τα νέα παιδιά!» (vid)

Newsroom
Η Μενεγάκη δίνει... ρεπορτάζ για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Στηρίζω τον Μπενζεμά επειδή είμαι με τα νέα παιδιά!» (vid)
Πώς και πώς περιμένει η Ελένη τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης και δηλώνει «οπαδός» του Καρίμ Μπενζέμα.

Ο τελικός του Champions League (28/5) ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, θα προβληθεί και από το Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της, αναφέρθηκε σ' αυτό και «ψάρωσε» τους πάντες δίνοντας και... «ρεπορτάζ», ενώ εξέφρασε την στήριξή της στον Καρίμ Μπενζεμά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε και μια ματσάρα... και εκτός αθλητικών να είσαι την ξέρεις. Και μάλιστα την παίζουμε εμείς εδώ στο Mega το καλό το καλύτερο. Το Σάββατο στις 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ».

Στην συνέχεια είπε στον Σάββα Πούμπουρα: «Σε άκουσα να λες ότι υποστηρίζουμε Λίβερπουλ, γιατί Λίβερπουλ;» κι εκείνος της απάντησε «Εντάξει εσύ μπορεί να είσαι με την Ρεάλ απλά εγώ πάω λίγο με τους "αδύναμους". Για να είναι βέβαια στον τελικό δεν είναι αδύναμη, αλλά λένε ότι η Ρεάλ είναι υπερομάδα».

«Ναι, αλλά δεν έχουν φύγει οι παικταράδες της; Έχουν πάει σε άλλες ομάδες στην Ευρώπη γιατί τους έχω δει. Παίξαμε πολύ ποδόσφαιρο φέτος στο Mega. Βλέπεις ματσάρες», τόνισε η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στο σχετικό trailer που έκαναν με τον συνεργάτη της.

«Όταν είδα το χαρτί που μου έδωσαν λέω "μάλλον θεώρησαν πως ξέρω πραγματικά ποιος είναι αυτός ο Μπενζεμά". Γιατί όντως κάθισα να διαβάσω που είπαν ότι του άνοιξε η πορεία τώρα που έφυγε ο... έφυγαν πολλοί γενικώς από την Ρεάλ. Αλλά κυρίως που έφυγε ο Ρονάλντο. Τώρα φάνηκε το παλικάρι. Εγώ αν μου πεις πώς είναι στην φάτσα δεν τον ξέρω, αλλά το όνομα... κάτι μου κάνει. Το διάβασα, δεν ξέρω ποιος είναι αλλά αν το παιδί αυτό έχει πάρει φόρα και τώρα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.. εγώ θα το στηρίξω γιατί στηρίζω τα νέα παιδιά!», τόνισε.