Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει «challenge» του TikTok στο Βόλο με τους έφηβους που «πετάγονται» στα αυτοκίνητα: Νέες συλλήψεις

Newsroom
Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει «challenge» του TikTok στο Βόλο με τους έφηβους που «πετάγονται» στα αυτοκίνητα: Νέες συλλήψεις
Το επικίνδυνο αυτό «challenge» έχει πάρει διαστάσεις μόδας το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αστυνομίας, η οποία περιπολεί και δέχεται καταγγελίες, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο μοιραίο γεγονός.

Συνεχίζεται, παρά τις αντιδράσεις και τις συλλήψεις, το επικίνδυνο «παιχνίδι» που κάνουν ανήλικοι για το TikTok, στους δρόμους του Βόλου. Ξαπλώνουν στο οδόστρωμα για να αποφύγουν την παράσυρσή τους την τελευταία στιγμή.

Το «παιχνίδι του τρόμου» έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό σε οδηγούς και αστυνομία και το βράδυ του Σαββάτου οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανηλίκων αλλά και γονέων, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Οι πρώτοι κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία και οι δεύτεροι για παραμέληση ανηλίκων. Τα παιδιά είναι 17,12 και 14 ετών και οι γονείς 62,36 και 56 ετών.

Οι ανήλικοι περπατούσαν στο οδόστρωμα, περνώντας σε πολύ κοντινή απόσταση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να ζήσουν… οριακά και βιντεοσκοπούσαν τις προσπάθειές τους για να ανεβάσουν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.