Τόσκας: «Στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό»

Newsroom
Τόσκας: «Στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό»
O Νίκος Τόσκας έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και αναφέρθηκε στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο κάνοντας λόγο για «περιορισμένα επεισόδια» σ' εκείνο το παιχνίδι. 

Ο Παναθηναϊκός χτες (21/5) κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0, στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα να το γιορτάζει στην συνέχεια στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα.

Ωστόσο ο τελικός διεκόπη αρκετές φορές, για αρκετή ώρα καθώς δεν έλειψαν τα επεισόδια. Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και αναφέρθηκε και στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο κάνοντας λόγο για «περιορισμένα επεισόδια» σ' εκείνο το παιχνίδι.

Η ανάρτησή του

«Απλά να θυμίσω ότι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό επί μια εβδομάδα...», ανέφερε ο Νίκος Τόσκας.

Τι είχε συμβεί στον Βόλο το 2017

Τα επεισόδια σ' εκείνο τον τελικό μόνο «περιορισμένα» δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αφού η κατάσταση είχε «ξεφύγει» στην κυριολεξία.

Από τα επεισόδια με σκηνές ωμής βίας και μαχαιρώματα, αρκετοί οπαδοί είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ δυο χρόνια μετά, οπαδοί που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια του τελικού του Βόλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Οι σκηνές σ' εκείνο τον τελικό παρέπεμπαν σε... εμπόλεμη ζώνη και ευχή όλων είναι να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο.