Επτάχρονος στο Οχάιο άρπαξε το αυτοκίνητο των γονιών του για να πάρει μια γρανίτα και προκάλεσε πανικό (vid)

Newsroom
Επτάχρονος στο Οχάιο άρπαξε το αυτοκίνητο των γονιών του για να πάρει μια γρανίτα και προκάλεσε πανικό (vid)
Το αγοράκι από το Οχάιο κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώο και αβλαβές.

Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασε ένας 7χρονος τους γονείς του στις ΗΠΑ. Ο μικρός Ντάνιελ ήθελε απεγνωσμένα να πιει μια γρανίτα, όμως οι γονείς του είχαν πέσει για ύπνο. Έτσι αποφάσισε να πάει να την πάρει μόνος του. Πήρε λοιπόν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε την βόλτα του.

Μόνο που πολύ γρήγορα μπήκε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και μάλιστα, πήγαινε ανάποδα. Αμέσως προκλήθηκε ένας πανικός στη λεωφόρο Ρούσβελτ στο Οχάιο με τους οδηγούς να παρακολουθούν σοκαρισμένοι την πορεία του αυτοκινήτου.

Ένας οδηγός όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα μικρό παιδί, βγήκε από το όχημά του και άρχισε να κυνηγάει τον Ντάνιελ. «Λειτούργησα από καθαρό ένστικτο. Είδα το παιδί και έπρεπε να βοηθήσω». Τελικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ντάνιελ έπεσε πάνω σε ένα σταματημένο τζιπ, ευτυχώς με μικρή ταχύτητα.

Οδηγοί

«Είδα κάποια στιγμή ένα παιδί που ούρλιαζε ενώ οδηγούσε. Άφησα το αυτοκίνητό μου στην άκρη και έτρεξα για να προλάβει το όχημα που ήταν μέσα το παιδί», είπε οδηγός, ο οποίος φαίνεται από τις κάμερες να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Ντάνιελ.

Όταν πρόλαβε το όχημα, προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο διότι ο Ντάνιελ δεν είχε ιδέα πως να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε πάνω στο τζιπ, ο 7χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. «Η γυναίκα μου κι εγώ δεν είμαστε κακοί γονείς και ελπίζω ο κόσμος να μην χαρακτηρίσει έτσι. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε. Μας τρόμαξε, αλλά ευτυχώς είναι καλά», είπε ο πατέρας του άτακτου αγοριού.