Η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης το έκλεισε σε μάρτυρα του μακελειού στο Μπάφαλο (vid)

Newsroom
Η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης το έκλεισε σε μάρτυρα του μακελειού στο Μπάφαλο (vid)
Ώρες αγωνίας έζησε μια υπάλληλος του Tops Friendly Market στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης όπου έγινε το μακελειό το περασμένο Σάββατο (14/5).

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε, διηγήθηκε μια βοηθός μάνατζερ του Tops Friendly Market στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, που ήταν παρούσα τη στιγμή που ο μακελάρης άνοιξε πυρ το περασμένο Σάββατο (15/4).

Η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ μιλώντας σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Μπάφαλο αποκάλυψε ότι η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης, της έκλεισε το τηλέφωνο την ώρα που ο δράστης είχε ανοίξει πυρ.

«Δεν είδα πολλά πράγματα, απλώς άκουσα τους πυροβολισμούς και ενστικτωδώς έπεσε στο έδαφος και περίμενα να σταματήσουν. Όταν είδα ότι δεν σταματούν, προσπάθησα να καλέσω το 911 (τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης) και ψιθύριζα διότι άκουγα τον δράστη να είναι κοντά μου», ανάφερε η μάρτυρας του μακελειού.

«Γιατί ψιθυρίζεις; μου είπε η τηλεφωνήτρια του 911 και προσπάθησα να τις εξηγήσω ότι στο κατάστημα που εργάζομαι είναι κάποιος με όπλο που πυροβολεί και πως φοβάμαι για την ζωή μου. Μου είπε κάτι τρελό και στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο. Έπρεπε να τηλεφωνήσω στον φίλο μου να το πω να καλέσει ο ίδιος το 911», συμπλήρωσε.

Το περιστατικό στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο δέκα άνθρωποι και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών, σύμφωνα με την αστυνομία είχε ρατσιστικά κίνητρα.