Διαγωνισμός: Κέρδισε τον έξυπνο βιντεοπροβολέα Epson EF-12!

Newsroom
Διαγωνισμός: Κέρδισε τον έξυπνο βιντεοπροβολέα Epson EF-12!
Μπες στον διαγωνισμό του Gazzetta και της Epson και ζήσε κάθε αθλητική διοργάνωση από... μέσα με τον βιντεοπροβολέα EF-12!

Ένας διαγωνισμός που σε στέλνει στα... αστέρια!

Με αφορμή τον τελικό του Champions League, Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης, το Gazzetta σε συνεργασία με την Epson κάνουν ένα huge giveaway στους αναγνώστες του!

Ένας τυχερός θα κερδίσει μετά από κλήρωση τον βιντεοπροβολέα της Epson, EF-12, της σειράς EpiqVision Mini. Με αυτόν τον έξυπνο mini projector laser, κάθε αθλητική δραστηριότητα ανεβαίνει επίπεδο και σε κάνει να ζεις όλη τη δράση από... μέσα!

Με τον κομψής αισθητικής EF-12 μπορείς επίσης να βιώσεις την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και να απολαύσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα από την άνεση του σπιτιού σου ή και από όπου αλλού θέλεις, αφού είναι εύκολος στη μετακίνηση και μπορεί να κάνει προβολή (150 ιντσών στον τοίχο ή στην οροφή) σχεδόν αμέσως και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

epson ef12

Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία 3CLD της Epson, οι εικόνες είναι πιο φωτεινές, καθαρές και ζωντανές, ενώ η YAMAHA προσφέρει έξυπνες λύσεις και ασυναγώνιστο ήχο.

Διαθέτει λειτουργικό Android TV™, η συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές είναι άμεση κι εύκολη, με αποτέλεσμα η οικιακή ψυχαγωγία να γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Μπες τώρα στον διαγωνισμό στο Instagram

epson ef12

Αν θέλεις να κάνεις τον έξυπνο βιντεοπροβολέα EF-12 της Epson δικό σου, μπες αμέσως στο παρακάτω Instagram Post του Gazzetta και πάρε μέρος στη μεγάλη κλήρωση, για να είσαι εσύ ο τυχερός που θα τον αποκτήσει!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής:

  • Follow στο Instagram το gazzetta.gr και την epson.greece
  • Like στην φωτογραφία και tag τον/την φίλο/φίλη που θα δεις μαζί τον τελικό του Champions League

Ο διαγωνισμός διαρκεί από 21/05 έως 25/05 και η κλήρωση θα γίνει με ειδική εφαρμογή για giveaway. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με tag σε insta story και θα ενημερωθεί για λεπτομέρειες σε inbox.

INSTA POST

Και καλή θέαση!

#Epson #HomeCinema #EF12 #Gazzetta #GazzettaGr #Giveaway