Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό μαθήτριας γυμνασίου: «Βάρα την! Βάρα την!» (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό μαθήτριας γυμνασίου: «Βάρα την! Βάρα την!» (vid)
Μια ομάδα ατόμων είχε ρίξει κάτω την μαθήτρια και την χτυπούσε ανελέητα σε όλο της το σώμα. Η μητέρα της κατήγγειλε ότι το κορίτσι δεχόταν μπούλινγκ.

Σήμερα (18/5) συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 14χρονο Μάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσα σε αυτά και το μπούλινγκ από συμμαθητές του, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως «του πέταγαν νεράτζια και τον έφτυναν».

Ωστόσο, το μπούλιγνκ αλλά και οι ξυλοδαρμοί μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία ή και έξω από αυτά, είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, προβλήθηκε ένα βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας του ίδιου γυμνασίου, το οποίο προκαλεί σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, μια ομάδα μαθητών είχε ρίξει κάτω το κορίτσι και το χτυπούσε ανελέητα σε όλο του το σώμα.

«Βάρα την! Βάρα την!», ακούγονται να λένε, ενώ το κορίτσι φώναζε δυνατά. Η μαθήτρια προσπαθούσε να προφυλαχτεί κρατώντας το κεφάλι της.

«Σου είπα κάτι; Σου είπα δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί;», ακούγονται να λένε.

«Μου έκαναν μπούλινγκ καιρό. Η μητέρα μου μίλησε πάρα πολλές φορές στον διευθυντή και σε καθηγητές. Τίποτα, δεν έγινε ποτέ», είπε η μαθήτρια στο Star.

Η μητέρα της μαθήτριας έστειλε εξώδικο στον διευθυντή του σχολείου, αναφέροντας ότι η κόρη της γίνεται συχνά θύμα βίαιων επιθέσεων εντός αλλά και εκτός σχολείου.

«Το παιδί μου φοβόταν, δεν μου μίλησε. Το ανακάλυψα μόνη μου. Όταν μου μίλησε, ήταν πολύ φοβισμένη. Έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να έρθει στο σχολείο», ανέφερε η μητέρα της.

Ο διευθυντής του σχολείου απαντώντας στο εξώδικο διαμαρτυρίας ανέφερε πως «καμία καταγγελία από όσα μας αναφέρετε ότι συνέβησαν εντός του σχολείου, δεν έχει καταγγελθεί από την μαθήτρια κι ότι οι υπεύθυνες καθηγήτριες για την σχολική βία, ανέλαβαν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης».