Καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Χορηγός δέχθηκε έλεγχο επειδή μας υποστηρίζει»

Newsroom
Καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Χορηγός δέχθηκε έλεγχο επειδή μας υποστηρίζει»
Σε μια καταγγελία προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας πως χορηγός τους που τους στήριξε δημόσια, στην συνέχεια δέχθηκε έλεγχο.

Αντιδράσεις έχουν υπάρξει για το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Οργανισμός εξέφρασε φόβους, ότι με το νέο νομοσχέδιο που προωθείται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα κλείσουν Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Μάλιστα, σήμερα υπήρξε έντονη διαφωνία του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου με την Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά έγινε και η αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε να μην δοθεί άλλη δημοσιότητα.

Ωστόσο το «Χαμόγελο του Παιδιού», έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου καταγγέλλει πως ένας σταθερός χορηγός του οργανισμού έβγαλε ανακοίνωση σαν εταιρία εκφράζοντας την υποστήριξη του και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων.

Η ανάρτηση

«Τραγικό. Σταθερός χορηγός μας, έβγαλε ανακοίνωση σαν εταιρία, για την υποστήριξη του και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων και του είπαν ότι ακολουθεί και έλεγχος περιφέρειας, το κατέβασε αμέσως φοβήθηκε».