Ο Απόστολος Ρουβάς για το ειδύλλιο Βρισηίδας-Μαρτίκα στο Survivor (vid)

Newsroom
Ο Απόστολος Ρουβάς για το ειδύλλιο Βρισηίδας-Μαρτίκα στο Survivor (vid)
Για τον έρωτα που έχει δημιουργηθεί στο Survivor ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor. Ο σεφ μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήθελα περισσότερο να φύγω παρά να μείνω. Όταν πας γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολη η συμβίωση. Δεν πίστευα ότι θα αντέξω 4,5 μήνες. Τις πρώτες μέρες λύγισα πραγματικά. Μετά προσαρμόστηκα στην πείνα και στη συμβίωση. Από όταν έγινε και η ένωση και μετά δεν πέρναγα καλά, έχασα τον εαυτό μου.

Εγώ ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει. Αυτοπροτάθηκα. Είχα αυτοπροταθεί και άλλες φορές. Όταν ζεις 24 ώρες την ημέρα σε καβγάδες και ακούγοντας πολύ σκληρές κουβέντες, είναι δύσκολο. Έπεσα πολύ ψυχολογικά, όποτε ζήτησε να με ψηφίσουν για να φύγω», είπε.

Σχετικά με το ειδύλλιο μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Απόστολος Ρουβάς ανέφερε: «Θεωρώ ότι μπορεί και να είναι πραγματικό σε ένα μέρος ή μπορεί να είναι ξεκάθαρα στρατηγική και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτό. Και τα δύο σενάρια μου φαίνονται φυσιολογικά, εφόσον έχουμε δει έναν Σάκη και μία Μαριαλένα, όπου έφτασαν και μέχρι τον τελικό».