«Βόμβες» για τον Μαρτίκα στο Survivor: «Έχει μοιράσει τηλέφωνα, πληρωμένα SMS» (vid)

Newsroom
«Βόμβες» για τον Μαρτίκα στο Survivor: «Έχει μοιράσει τηλέφωνα, πληρωμένα SMS» (vid)
Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τηλέφωνα και πληρωμένα SMS από τον Σπύρο Μαρτίκα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Γεμάτο ένταση και εκπλήξεις ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ειδικά στο κομμάτι του συμβουλίου του νησιού. Πριν όμως φτάσουμε εκεί, οι παίκτες ενημερώθηκαν πως ο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα έπρεπε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρούσε.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις ανακατατάξεις στις ομάδες και στη νέα σύνθεσή τους, η οποία πλέον είναι η εξής: Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

Εκεί όμως που υπήρξε η ένταση ήταν όταν οι κόκκινοι που έχασαν στο αγώνισμα, κλήθηκαν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Κάτι που δεν άρεσε στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος εκνευρισμένος άρχισε να του τα... χώνει στο συμβούλιο, καταγγέλοντας πως έχει μοιράσει τηλέφωνα στην Ελλάδα και με πληρωμένα SMS καταφέρνει να μείνει στο παιχνίδι.