Η Ναυσικά μίλησε για το πρόβλημα που την ανάγκασε να αφήσει το Survivor και «κάρφωσε» Τάκη-Βρισηίδα (vid)

Newsroom
Η Ναυσικά μίλησε για το πρόβλημα που την ανάγκασε να αφήσει το Survivor και «κάρφωσε» Τάκη-Βρισηίδα (vid)
Ένα μικρό μέρος των πρώτων δηλώσεων της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Εδώ και μερικές μέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται εκτός Survivor και μάλιστα, έχει επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα. Στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις τις παίκτριας των Κόκκινων, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην ρισκάρουμε σε ένα θέμα υγείας», είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά.

Παράλληλα, «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», ακούγεται να σχολιάζει.