«Βόμβες» Μικρούτσικου για το Survivor: «Έχουν κινητά, κάνουν συσκέψεις με την παραγωγή» (vid)

Newsroom
«Βόμβες» Μικρούτσικου για το Survivor: «Έχουν κινητά, κάνουν συσκέψεις με την παραγωγή» (vid)
Αποκαλύψεις έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Survivor, κάνοντας λόγο για «στημένα».

Ένα βίντεο με μια δήλωση του Τζέιμς Καφετζή, σε κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», έγινε αφορμή για αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Τζέιμς Καφετζής όταν ρωτήθηκε για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη αλλά και το περιστατικό με τον Άρη Σοϊλέδη και τα κινητά, ανέφερε: «Δεν το παρακολουθώ, αλλά διαβάζω κάποιο άρθρο, ή μετά στο Instagram ή στο Facebook, σίγουρα αυτό δίνει ένα αβαντάζ στον ίδιο επειδή ξέρει τι γίνεται έξω, ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Αλλά από την άλλη, επειδή είναι και Survivor, όλοι στην ουσία έχουν τα ίδια "όπλα", κι όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω. Δηλαδή εντάξει, εκεί ήμουν, ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι και τι γίνεται», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν όταν ήταν εκείνος στο Survivor, προσπάθησε κάποιος παίκτης να επικοινωνήσει με την Ελλάδα, απάντησε: «Ίσως, όλοι».

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής, αποκάλυψε πως: «Έχουν κινητά, κάνουν συσκέψεις με την παραγωγή».

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση, κάνοντας ανάλυση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Τους είδα από μια φορά. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Αλλά πραγματική εξομολόγηση, δεν θα πω το όνομά του. Ότι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω με πλήρη γνώση του τι λέω και δεν είχε λόγο ο άντρας ή η γυναίκα που συνομίλησα... έκαναν σύσκεψη "τι αποστολή, θα κάνεις αυτό, εκεί, να στείλεις αυτόν να το δει"».

«Άρα, τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή το επόμενο σχέδιο να συμβεί αυτό εκεί. Αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα και πάει λέγοντας... Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές, που πάντα εγώ αρνούμαι το στημένο γιατί δεν είναι πειστικό. Και δεν είναι πειστικό το Survivor φέτος και ακόμα και το περσινό που ήταν πειστικό γιατί είχε χαρακτήρες διαφορετικούς, ήταν το απόλυτα στημένο παιχνίδι...», κατέληξε.

«Παίκτρια έχει καθημερινή επικοινωνία με το... αγόρι της!»

Ωστόσο, στην ίδια εκπομπή, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως υπάρχει παίκτρια στο φετινό Survivor που μιλάει κάθε μέρα με το αγόρι της.

«Βρήκε το τηλέφωνο και επικοινωνεί με τον σύντροφό της, καθημερινά. Την ενημερώνει τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα. Τι γίνεται με τους άλλους παίκτες, τι λένε για την ίδια. Μιλάει κάθε μέρα και δεν της φτάνει ότι μαθαίνει για τον εαυτό της, πάει και βάζει και "φωτιές" παντού και πέρα από αυτό που έχουμε δει, από την παραγωγή, τις έχει ανάψει το συγκεκριμένο κορίτσι...», τόνισε μεταξύ άλλων.