Ο Σοϊλέδης αποφασισμένος να τιμωρήσει τον μισθοφόρο στο Survivor: «Θα τον διαλέγω συνέχεια, να έχει τα χαμηλότερα ποσοστά» (vid)

Newsroom
Ο Σοϊλέδης αποφασισμένος να τιμωρήσει τον μισθοφόρο στο Survivor: «Θα τον διαλέγω συνέχεια, να έχει τα χαμηλότερα ποσοστά» (vid)
Οι ομάδες στο Survivor άλλαξαν και ο Άρης Σοϊλέδης θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Τάκη Καραγκούνια τώρα που θα είναι αντίπαλοι.

Νέα δεδομένα στο Survivor μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τις νέες ομάδες. Με τις νέες συνθέσεις ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας χωρίστηκαν με τον πρώτο να μένει στους μπλε και τον δεύτερο να περνά στους κόκκινους.

Μετά το έκτακτο συμβούλιο και τις ανακοινώσεις, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε ότι θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Τάκη Καραγκούνια καθώς οι δύο παίκτες έχουν προηγούμενα και ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Όσον αφορά τον Τάκη είδα ένα ειρωνικό ύφος μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων. Θέλω να σου πω Τάκη μου επειδή έχουμε προηγούμενα, δεν θα αφήνω τον Κωνσταντίνο να σε διαλέγει στα αγωνίσματα. Θα βγαίνω και θα σε διαλέγω πάντα εγώ», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

«Από εδώ και πέρα που θα είμαστε αντίπαλοι θα σου δείξω εγώ ποιο είναι το Survivor και αν αξίζει να είσαι εδώ ή όχι. Θέλω να του ρίξω τα στατιστικά που να μην υπάρχει άλλος παίκτης που θα έχει πέσει τόσο χαμηλά», πρόσθεσε ο Σοϊλέδης.