Πρωτοφανές ξέσπασμα Παπαδάκη για το Χαμόγελο του Παιδιού: «Ρεζίληδες όσοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του» (vid)

Newsroom
Πρωτοφανές ξέσπασμα Παπαδάκη για το Χαμόγελο του Παιδιού: «Ρεζίληδες όσοι δεν αναγνωρίζουν την προσφορά του» (vid)
Έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη, όταν αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η είδηση με το διαφαινόμενο κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στους πολίτες που αντιδρούν στο νομοσχέδιο της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Στο Twitter, το όνομά του είναι στις πρώτες θέσεις από χθες, ενώ το πρωί της Τρίτης, τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για τα δεδομένα του.

«Κάτω τα χέρια από το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ρεζίληδες αυτοί που δεν έχουν αναγνωρίσει την προσφορά αυτού του συλλόγου, χρόνια τώρα. Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, όλων των κομμάτων. Τα σπασμένα να τα πληρώνει αυτός ο εκπληκτικός σύλλογος που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και έχει προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου με αυτά τα οποία άκουγα χθες στη συνέντευξη Τύπου όπου ο Κώστας Γιαννόπουλος, εθελοντές, παιδιά που μεγάλωσαν εκεί και επιστήμονες, έλεγαν για τον κίνδυνο και την απειλή να κλείσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμένα δεν το σηκώνει η συνείδησή μου γιατί έρχομαι αρκετά χρόνια πίσω, όταν με τον μικρό Ανδρέα, το σύμβολο του Χαμόγελου του Παιδιού, έδινε μέσα από την δική μας εκπομπή, την υπόσχεση πως θα δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα δίνει χαμόγελο στα παιδιά (σ.σ εννοώντας τον Κώστα Γιαννόπουλο). Θα μας βρουν απέναντι και εμάς, όσοι πάρουν απόφαση να κλείσουν το Χαμόγελο του Παιδιού», είπε χαρακτηριστικά πριν δώσει τον λόγο στον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε πως η Υφυπουργός κάνει συνεργασία με φορέα «που έχει πολύ χρήμα από πίσω».