Αποκάλυψη για το love story του Survivor: «Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλάνε για γάμο, κάνω εμετό» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη για το love story του Survivor: «Μαρτίκας και Βρισηίδα μιλάνε για γάμο, κάνω εμετό» (vid)
Ο έρωτας της Βρισηίδας και τους Μαρτίκα φαίνεται πως είναι προχωρημένος, σύμφωνα με το όσα αποκάλυψε στο χθεσινό Survivor, ο Κωνσταντίνος.

Με ακόμα ένα σόου του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ συνδυάστηκε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς στην δική του ψυχαγωγική κομμάτι ενημέρωσης των τηλεθεατών, προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως είπε λοιπόν είναι τόσο προχωρημένο το όλο θέμα, καθώς μιλάνε ακόμα και για γάμο, διατηρώντας βέβαια κάποιες επιφυλάξεις για το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
«Ο γάμος του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδιώτου είναι ένα γεγονός στον Άγιο Δομίνικο. Να χαρώ; Να στενοχωρηθώ; Να γελάσω; Δεν ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες μιλάνε για γάμο. Τώρα η Βρισηίδα είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα; Να κάνω το σταυρό μου. Δεν νομίζω. Ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα μπορεί γιατί έχει πολύ μεγάλο κέρδος. Πώς γίνεται πέντε μήνες να μην μιλάτε και πριν από 4 ημέρες να είστε ξαφνικά φουλ ερωτευμένοι;

Θα ήθελα να πω ότι όλη η παραλία γελά με τα χάλια τους, όχι μόνο εγώ. Τους κοροϊδεύουν για να δούνε αυτά τα χαζά παιχνιδάκια τους… Κάνω εμετό φίλε σου λέω. Αυτοί οι δύο έχουν έρθει επικίνδυνα κοντά και πουλάνε ένα love story, το οποίο είναι όλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά.