Η Ναυσικά αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor και ο Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες (vids)

Newsroom
Η Ναυσικά αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor και ο Λιανός ανακοίνωσε τις νέες ομάδες (vids)
Η αποχώρηση της Ναυσικάς από το Survivor έφερε νέα ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εκτός Survivor βρίσκεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποχώρησε για λόγους υγείας. Η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο κι όλοι ήταν αρκετά αναστατωμένοι για την κατάσταση της υγείας της.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω.

Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα».

Η αποδυνάμωση της κόκκινης ομάδας, έπειτα από τρεις συνεχόμενες αποχωρήσεις, έφερε ανατροπές κι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού «πάγωσε» τους πάντες. Αυτή είχε να κάνει με την ανασύσταση των ομάδων ούτως ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές στα αγωνίσματα.

Η νέα μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρη Σοϊλέδη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ, Νίκο Γιάννη και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργο Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκη Καραγκούνια, Σπύρο Μαρτίκα και Στάθη Σχίζα.