Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor είπα "Άγιε μου Φανούριε φέρε μας φαγητό" και το είδαμε μπροστά μας» (vid

Newsroom
Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor είπα "Άγιε μου Φανούριε φέρε μας φαγητό" και το είδαμε μπροστά μας» (vid
«Πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

O Τριαντάφυλλος μίλησε την Κυριακή (15/5) στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor. Μάλιστα αποκάλυψε πώς είχαν βρει ξαφνικά φαγητό στο δάσος, μαζί με τον Κόρομι και τον Ασημακόπουλο.

«Κοιμόμασταν εγώ, ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο πιο πέρα. Και λέω στον Ασημακόπουλο "πεινάω πάρα πολύ φίλε". Πάμε στην ζούγκλα να περπατήσουμε, ίσως βρούμε φαγητό. Μου λέει πού θα βρούμε. Μου λέει πάμε. Σηκωνόμαστε, περπατάμε το βράδυ. Και λέω "Άγιε μου Φανούριε, φανέρωσέ μας φαγητό να φάμε. Πεθαίνω στην πείνα". Και καθώς περπατάμε το βράδυ πατάει ο Ασημακόπουλος κάτι, μια σακούλα. Κι ακούγεται ένα κλατς. Και μου λέει είναι και ζεστό. Παιδιά, ήταν γεμάτο φαγητά. Και δώσαμε σε πολλά άτομα να φάνε εκείνη την ημέρα», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Έβγαλα παραπάνω λεφτά από το έπαθλο»

«Έβγαλα παραπάνω χρήματα από το έπαθλο, είναι η αλήθεια αυτή. Τα λεφτά που παίρναμε ήταν πολύ καλά. Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους...», συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

«Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μου έστειλε μήνυμα όταν βγήκα από το παιχνίδι, κι αντί να μου πει καλώς ήρθες, μου είπε ένα σκέτο "καλοφάγωτα". Δεν απάντησα φυσικά», ανέφερε επίσης.