Στα χέρια της αστυνομίας και οι 11 νταήδες που έκαναν bullying στον Θύμιο, ο οποίος αγνοείται (vid)

Newsroom
Στα χέρια της αστυνομίας και οι 11 νταήδες που έκαναν bullying στον Θύμιο, ο οποίος αγνοείται (vid)
Η αστυνομία ταυτοποίησε όλη την παρέα των τραμπούκων που συμμετείχαν στον απάνθρωπο εκφοβισμό του Θύμιου Μπουγά.

Συνεχίζεται το θρίλερ εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο. Ο 39χρονος που κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπο του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν, αγνοείται από τις 4 Μαΐου.

Από τότε που συνέβη το τροχαίο, ο Θύμιος κρύβει το πρόσωπό του, για να μην φοβούνται, λέει, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι όταν τον κοιτούν. Ο Θύμιος έχει να δώσει σημεία ζωής 11 ημέρες. Χάθηκε μετά τις άγριες επιθέσεις bullying που δέχθηκε από τραμπούκους της περιοχής, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του και τον σημάδευαν με βεγγαλικά.

Το κυνηγητό στον δρόμο και οι ψεύτικες κατηγορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κυκλοφορεί τη νύχτα με αλυσοπρίονο. Κατηγορίες, αστήρικτες που τον παρουσίαζαν ως τέρας ενώ εκείνος κρατούσε απλά μία μαγκούρα.

Όπως και το γεγονός πως κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, όμως κανένας από ότι φαίνεται δεν ασχολήθηκε με το σοβαρό πρόβλημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θύμιος εμφανίστηκε δύο φορές στο τμήμα. Η πρώτη φορά ήταν ξημερώματα Σάββατου 30 Απριλίου, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Κλιμάκια της ΕΜΑΚ που πήγαν στην Πάτρα χτενίζουν την περιοχή. Έχει επιστρατευθεί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Όμως ακόμη, δυστυχώς, δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος του ανθρώπου που έπεσε θύμα βίας από τους νταήδες της πλατείας αλλά και της αδιαφορίας του κρατικού μηχανισμού.

Προσαγωγές μετά την κατακραυγή

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών. Παράλληλα, η αστυνομία γνωρίζει ποια είναι τα δύο αυτοκίνητα και οι δύο μηχανές που ήταν έξω από το σπίτι στο επίμαχο βίντεο. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 2 ατόμων που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ το προανακριτικό υλικό που υπάρχει θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Η ιστορία του Θύμιου, που ζει με το πενιχρό αναπηρικό επίδομα των 628 ευρώ το δίμηνο, που χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα για να μπορέσει να τραφεί και να μιλήσει, έχει σηκώσει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης με γιατρούς και εθελοντές ακόμη και από την Αμερική να έρχονται σε επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις και δηλώνουν να βοηθήσουν.