Η αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα με το τσεκούρι στον Πύργο: Η άγνωστη ιστορία του (vid)

Newsroom
Η αστυνομία ταυτοποίησε τον άνδρα με το τσεκούρι στον Πύργο: Η άγνωστη ιστορία του (vid)
Γνώριμος των Αρχών αποδείχθηκε ο άνδρας με το τσεκούρι που έχει σπείρει τον πανικό στον Πύργο.

Ο φόβος και ο τρόμος του Πύργου είχε γίνει για τους περαστικούς της περιοχής ένας άνδρας, ο οποίος έβγαινε στον δρόμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες και κρατώντας ρόπαλο και πριόνι, ενίοτε και τσεκούρι, κυνηγούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη τον οποίο και καταζητούν, αφού αποδείχτηκε ότι ήταν... γνώριμος των Αρχών.

Από βίντεο που κατέγραψαν τη δράση του, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με τον ίδιο να κυνηγά πολίτες κρατώντας τα «όπλα» στα χέρια του στην οδό Ρήγα Φεραίου, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του και γνωρίζει ότι κινείται στην γειτονιά του Αγίου Σπυρίδωνα προς την Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος όπως λέγεται, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όμως, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Σήμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει χάσει τη δουλειά του και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο για να ζήσει με το επίδομα που λαμβάνει.

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε την προσωπική του ιστορία αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», οι κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ήταν αυτός που κυνήγησε τους νεαρούς και κατεγράφη σε βίντεο, ενώ ανήρτησαν το τρομακτικό συμβάν και στα social media.