Γερμανού: «Η κατάντια είναι όταν πάνε μπούληδες και τραμπουκίζουν τον Θύμιο Μπουγά κι όχι η υποδοχή στον Τσακατσούκα» (vid)

Newsroom
Γερμανού: «Η κατάντια είναι όταν πάνε μπούληδες και τραμπουκίζουν τον Θύμιο Μπουγά κι όχι η υποδοχή στον Τσακατσούκα» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για την υπόθεση με τον αγνοούμενο Θύμιο από τον Πύργο που δέχτηκε bullying. Με αφορμή τα σχόλια που υπήρξαν για την υποδοχή του Κατσαούνη.

Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», προβλήθηκε η αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του στον «Τσακατσούκα», τον Γιώργο Κατσαούνη, στα Φάρσαλα.

Στην συνέχεια της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για τα σχόλια στα social media, σχετικά με την υποδοχή αυτή, καθώς πολλοί ανέφεραν πως τέτοιες υποδοχές «ήρωα», για παίκτες ριάλιτι, είναι κατάντια.

Τότε η παρουσιάστρια τόνισε πως κατάντια για την κοινωνία δεν είναι αυτή η υποδοχή, αλλά είναι το άγριο μπούλινγκ που έχει δεχθεί από συντοπίτες του ο 39χρονος αγνοούμενος Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος έχει παραμορφωθεί μετά από σοβαρό τροχαίο.

«Είδα σχόλια με την φωτογραφία του Κατσαούνη και έγραφαν από κάτω, "η κατάντια της κοινωνίας μας κλπ". Παιδιά να σας πω κάτι δεν είναι αυτή η κατάντια της κοινωνίας μας. Το να μαζευτεί ένα πλήθος ατόμων και να επευφημούν έναν συντοπίτη τους που τον αγαπάνε, δεν είναι κακό. Η κατάντια της κοινωνίας μας είναι όταν πάνε κάποιοι νταήδες και μπούληδες στον Πύργο Ηλείας και τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Μιλάω για τον Θύμιο, και τον αναγκάζουν να εξαφανιστεί, να ψάχνουμε τα ίχνη του, να έχει βγει silver alert. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας...», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.