Έγκυος πήγε σε συναυλία των Metallica και γέννησε την ώρα που έπαιζαν το «Enter Sandman»

Newsroom
Έγκυος πήγε σε συναυλία των Metallica και γέννησε την ώρα που έπαιζαν το «Enter Sandman»
Η γυναίκα που γέννησε στην συναυλία των Metallica παραδέχθηκε ότι ξεπέρασε τον εαυτό της αυτή τη φορά.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της συναυλίας των Metallica στη Βραζιλία το περασμένο Σάββατο (7/5). Ανάμεσα στο πλήθος βρισκόταν και μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κάνει μια από τις τελευταίες εξόδους της πριν τον ερχομό του παιδιού της.

Η Joice M Figueiró βρισκόταν στην 39η εβδομάδας της εγκυμοσύνης και πίστευε ότι είχε μπροστά της λίγες ημέρες ακόμα για να γεννήσει, όμως το μωρό είχε άλλα σχέδια. Οι γιατροί που βρίσκονταν στο χώρο επιχείρησαν να την μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα προλάβαιναν την κράτησαν εκεί και το αγοράκι γεννήθηκε την ώρα που το θρυλικό συγκρότημα έπαιζε το «Enter Sandman».

Γέννηση μωρού σε συναυλία

«Σε κάθε συναυλία που πηγαίνω πάντα κάτι συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου», έγραψε στο Instagram η μητέρα και ενημέρωσε ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το εισιτήριο για τη συναυλία των Metallica το είχε αγοράσει τρία χρόνια πριν, αλλά τότε είχε ακυρωθεί, καθώς ο James Hetflield είχε μπει στην αποτοξίνωση.