Ντοκουμέντα από bullying κοριτσιών σε σχολείο Β. Προαστίων: «Ένα μπουκέτο σ' έχω αγάπη μου» (vid)

Newsroom
Ντοκουμέντα από bullying κοριτσιών σε σχολείο Β. Προαστίων: «Ένα μπουκέτο σ' έχω αγάπη μου» (vid)
Βίντεο από επιθέσεις και μηνύματα που δέχονται μαθήτριες σε συγκεκριμένο σχολείο των Βορείων Προαστίων.

Η μάστιγα του bullying δεν λέει να μειωθεί στην κοινωνία μας και ειδικά στα σχολεία όπου πολλοί μαθητές και μαθήτριες πέφτουν θύμα τέτοιων επιθέσεων, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να γίνεται εφιαλτική.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και το σχολείο στα βόρεια προάστια, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Εκεί λοιπόν υπάρχει μία παρέα 5 κοριτσιών που έχει την βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών και εκφοβίζει τα κορίτσια, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που προβλήθηκε.

Μάλιστα, ο πατέρας μίας μαθήτριας πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία ασφάλεια.

Μία άλλη μητέρα, η οποία πήρε την κόρη της και έφυγε από το συγκεκριμένο σχολείο, δημοσιοποίησε ένα από τα μηνύματα που έλαβε το παιδί της και το οποίο ανέφερε...

  • -«Κοπέλα μου, ξέρεις ποια είμαι; Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου»
  • -«Κάτσε καλά ρε»
  • «Κοίτα να κάτσεις εσύ καλά για να μην σε πιάσω στα χαστούκια και άσε με εμένα».

Μάλιστα, οι γονείς ζητάνε να διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα παιδιά από το σχολείο έτσι ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα bullying.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν από λίγες ημέρες, είχε δει το φως της δημοσιότητας video από τον άγριο καυγά με δυνατά χτυπήματα κοριτσιών στην περιοχή.