Το κατάστημα εξηγεί τον λόγο που έθεσε σε αναστολή υπάλληλο, ο οποίος αντιμετώπισε κλέφτη (vid)

Newsroom
Το κατάστημα εξηγεί τον λόγο που έθεσε σε αναστολή υπάλληλο, ο οποίος αντιμετώπισε κλέφτη (vid)
Ο λόγος που το κατάστημα Supercheap Auto στην Αυστραλία έθεσε σε διαθεσιμότητα τον υπάλληλο που αντιμετώπισε κλέφτη.

Το περιστατικό με τον υπάλληλο της Supercheat Auto στην Αυστραλία, που αντιμετώπισε ένα κλέφτη και στη συνέχεια τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την εργασία του, έχει γίνει viral.

Ο υπάλληλος κατάφερε να πιάσει μια γυναίκα που προσπάθησε να κλέψει χρησιμοποιώντας ένα καρότσι μωρού. Παρότι ο υπάλληλος κατάφερε να την πιάσει, η εταιρεία του τον έθεσε σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας Supercheat Auto να διευκρινίσει ότι ο υπάλληλος δεν έχει απολυθεί και πως βρίσκεται σε διαθεσιμότητα αλλά αμείβεται κανονικά.

«Εξετάζουμε το περιστατικό σε ένα από τα καταστήματά μας, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική μας μετά από τέτοιες ενέργειες. Εστιάζουμε πάντα στην υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των μελών της ομάδας μας και των πελάτων μας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Μετά το περιστατικό πολλοί νόμιζαν ότι ο υπάλληλος έχασε τη δουλειά του, κάτι που τελικά δεν ισχύει. Πάντως, αρκετοί ιδιοκτήτες εταιρειών έμειναν εντυπωσιασμένοι με τον ζήλο που υπέδειξε και τον προσέγγισαν για να του προσφέρουν εργασία.

@lizhudson01 Getting windscreen wipers installed and this crazy shoplifter walks out 🙈#baby #shoplifter #crazy ♬ original sound - Liz Hudson